De Oude Nadorst Groningen
Belangrijke cookie melding
De Oude Nadorst is een monumentale boerderij die vanaf 1800 een functie als herberg had. De stallen zijn nog uit die tijd. De boerderij ligt in de Koningslaagte, een deel van de Ecologische Hoofdstructuur met de status van reservaat. Het is een open landschap ten noorden van de stad Groningen waar vroeger de rivier de Hunze stroomde.
Op de locatie de Oude Nadorst hebben we grote en kleine hobbydieren en een houtwerkplaats met professionele machines voor het verzagen van hout en timmeren van houten meubels en gebruiksvoorwerpen. In de werkplaats maken we konijnen- en kippenhokken, steigerhouten tuinbanken, tafels en voederhuisjes. Ook kunnen we op bestelling meubels of andere specifieke producten maken. In de houtwerkplaats hebben we bovendien een houtkloverij waar we openhaard hout kloven.

Een deel van de stal van de Oude Nadorst hebben we verbouwd tot gemeenschappelijke verblijfsruimte. Daar hebben we ook een goed ingerichte keuken waar we de catering kunnen verzorgen voor vergaderingen en Bed & Breakfast logés.

Het voorhuis van de boerderij is in gebruik als Bed & Breakfast. De ruime kamer met bedstee is geschikt voor maximaal 4 personen. Er is daarnaast een sfeervolle pipo-wagen voor 2 personen te huur. Bovendien zijn er vergaderruimtes beschikbaar en is het mogelijk koffie- en luncharrangementen te regelen, eventueel in samenwerking met de werknemers van de Oude Nadorst.

Klik hier voor meer informatie over één van de mooiste Bed & Breakfast locaties in Noord Groningen.
ON001
ON003
ON002